Vergaderruimtes

Bij de Meesters zijn er drie verschillende vergaderruimtes beschikbaar. Het aantal personen per ruimte is afhankelijk van de gekozen opstelling. Tevens heeft u de beschikking over een lunchruimte/tuinkamer (100m2) en buitenterrassen met loungeruimte. In de tuinkamer kunt u genieten van een heerlijke lunch en als het weer het toelaat staan de deuren open naar een mooie binnentuin. Ook staat deze kamer in verbinding met een centrale ontvangstruimte en de bar. Daar heeft u een prachtig uitzicht op de monumentale pastorie met kerk en het koetshuis van Mariaheide.

 

 

demeesters interieur 04

Het Klaslokaal biedt veel mogelijkheden.
Verschillende opstellingen kunnen naar uw wens worden gerealiseerd. Een presentatie, groepswerk of een groot overleg, dit lokaal laat het toe. De juiste ICT-middelen heeft u tot uw beschikking. Grote imposante deuren verbinden het lokaal met de centrale ruimte van het gebouw. 

 

demeesters interieur 02

De Bovenmeesterkamer is een rustgevende ruimte met een fijne vergaderopstelling en moderne ICT-middelen (o.a. smartboard met camera). Deze kamer doet zijn naam eer aan, het biedt ruimte voor belangrijke beslissingen en er kunnen nieuwe ideeën ontstaan. Kortom een ruimte met karakter. 

 

demeesters interieur 20

De Meester van Son zaal kent zijn karakter, oude spanten, de makelaar is in het zicht! De grote dakramen zorgen voor een mooi lichtinval zodat u een aangenaam verblijf zult hebben. Voor een vergadering of een cursus, is deze ruimte uitermate geschikt. Zachte vloerbedekking in combinatie met een stoere stenen borstwering maakt de ruimte inspirerend en relaxed.